2022 Volkswagen Polo Nederland vanaf prijs 21.890

2022 Volkswagen Polo Nederland vanaf prijs 21.890

Polo werd te koop aangeboden met zijn vernieuwde gezicht. de belangrijkste kandidaat voor de leiderszetel in dit klassieke model synch.

En maak kennis met de vernieuwde Volkswagen Polo. Met functies als digitale cockpit, lane assist en side assist, adaptieve cruise control en LED-verlichting. De nieuwe Polo is compacter dan ooit, maar perfecter dan ooit. De nieuwe Polo is compacter dan ooit en naadlozer dan ooit. De Polo heeft een opmerkelijk uiterlijk met zijn vernieuwde, aerodynamische design en speciale accenten. Hij is volledig nieuw en heeft toch een typisch Polo gevoel. Het is de LED-verlichting die onmiddellijk in het oog springt, inclusief de optionele LED-lichtlijst tussen de heldere LED-koplampen. Ook de stijlvolle chromen details en mistlampen verdienen de aandacht.

 

De Volkswagen Polo is een van de stijlvollere, comfortabelere en verfijndere kleine gezinsauto's die er zijn.
U zult niet kunnen stoppen met denken over de nieuwe Polo. Wat een auto om te kopen.

2022 Polo

Open het portier en u zult zien dat de Polo u een groter hatchback gevoel geeft. Voor een auto van zijn formaat is de Polo niet alleen verrassend ruim, maar ook comfortabel en aangenaam om in te rijden. Soft-touch kunststoffen en optioneel een paar gekleurde overlays zijn ook beschikbaar om te helpen de auto tot leven te brengen.

 

Dankzij de verstelbaarheid van zowel de stoelbasis als de stuurkolom is achter het stuur kruipen kinderspel voor u. Achterpassagiers hoeven zich ook geen zorgen te maken over de ruimte, want zowel de hoofd- als de knieruimte zijn groot genoeg voor twee personen om zich comfortabel te voelen. En omdat het maar vijf deuren zijn, hebben passagiers geen moeite om in en uit te stappen.

2022 Polo

U zult geen moeite hebben om ladingen te vervoeren met een grote bagageruimte.
Volkswagen Polo instapmodel heeft een 8-inch touchscreen infotainmentsysteem direct uit de doos. Volkswagen gebruikt een iets ouder besturingssysteem dan het systeem dat je krijgt, maar het is nog steeds scherp, responsief en gemakkelijk te gebruiken.

2022 Polo

 Polo entry-level Apple CarPlay en add-on Android Auto zijn inbegrepen. Een draadloos laadstation is optioneel, net als het 10,3 inch digitale instrumentenpaneel, dat het analoge van de basisauto vervangt. Hoewel de Polo verkrijgbaar is met een reeks benzine- en dieselmotoren, zijn er geen diesels meer. Dus is er de optie van een 1.0-liter driecilinder motor en een mid-range, turbocharged 95 hp motor. Dat is krachtiger dan een niet-moeilijke, turbo-motor van 80 hp, en hij is behoorlijk zuinig. Je kunt ook kiezen voor een handgeschakelde zesversnellingsbak in plaats van een zeventraps dual-clutch automaat.
Hij duwt je ook niet over hobbels en bobbels, en als het leuk is om te rijden, zul je genieten in de stad en op de snelweg.

 

Hij wordt ook gesteund door een volledige EURO NCAP-classificatie van vijf sterren, dankzij voorzieningen zoals de standaard ingebouwde automatische noodrem.
De Volkswagen Polo is misschien niet de meest opwindende kleine auto die er is, maar hij is zeker comfortabel, goed ontworpen, betaalbaar en indrukwekkend ruim. U zult er geen spijt van krijgen als u hem eenmaal in gebruik hebt genomen.

vanaf € 21.890

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Nieuwe Mercedes Benz EQA Electric met de prijs van 52.899
Volgende Nieuws2022 Opel COMBO-E Cargo in Nederland met prijzen vanaf 27.599