2022 Volkswagen ID-5 met prijzen vanaf € 48.590

2022 Volkswagen ID-5 met prijzen vanaf € 48.590

De 2022 Volkswagen ID-5 trekt de aandacht met zijn volledig elektrische SUV coupé design en carrosserietype.

Wie heeft u verteld dat een elektrische auto niet elegant kan zijn? De ID-5 bewijst het tegendeel. Het is de eerste volledig elektrische SUV coupe. Hij combineert de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.

2022 Volkswagen ID-5
De ID-5 ziet eruit alsof hij door de wind is gevormd. Vloeiende lijnen zorgen voor een uitstekende aerodynamica. Speciaal ontworpen deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom en minimaliseren uw weerstand. Het zorgt voor meer efficiëntie en een groter bereik. Maar de ID-5 combineerde zijn gestroomlijnde looks met atletische details zoals grote wielen en coole luchtinlaten en kon geen SUV coupe zijn. Het is een ID-5 met een zelfverzekerd design.

 

2022 Volkswagen ID-5Hij is ontworpen met het eindeloze interieurdesign van de ID-5. Het is dankzij het MEB-platform dat uw lange passagiers met plezier op de achterbank zullen zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet u de achtergrondverlichting aan, een van de 10 kleuren die de zachte lijnen van het interieur accentueren. Uw favoriete muziek afspelen of doorbladeren doet u via het 12-inch multimediasysteem. Het werkt volledig intuïtief met aanraaktoetsen of gewoon met uw stem.

2022 Volkswagen ID-5
Het is de meest krachtige manier en perfectie van rijden.
Als je niet graag de middenweg neemt. En dat is niet nodig met de nieuwe ID-5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID en de acceleratie van een sportwagen zijn allemaal te danken aan elektromotoren die vanaf de eerste seconde al hun vermogen leveren. Zijn grote actieradius laat geen ruimte voor twijfel en hij is groot genoeg voor al uw dagelijkse ritten en nog veel meer. En als u bijna zonder stroom zit, kunt u even pauzeren aan de dichtstbijzijnde snellader. Met een laadvermogen van 135 kW bent u in een half uur klaar om maximaal 390 km af te leggen.
Die in de standaarduitvoering.
77 kWh Pro-batterij, 128 kW / 174 pk
Geschikt voor gelijkstroom snelladen tot 135 kW.
De wielen zijn Hamar 19 inch.
Rijbaanassistentie
Adaptieve cruise control
Parkeersensoren voor en achter, koplamp LED, automatische airconditioning
Inclusief navigatiesysteem, Discover Pro, App-Connect draadloze smartphone-integratie, draadloos opladen. Telefoonvoorbereiding Plus
Heeft bedieningspaneel 


Vanaf € 48.590.

Emily A.

Vorig NieuwsAankondiging voor uw Hyundai loniq 7
Volgende NieuwsToyota bZ4X komt in 2022 op de markt