2022 Volkswagen ID-4

2022 Volkswagen ID-4

Geniet rustig van het rijplezier van de Volkswagen ID-4 elektrische auto

U houdt van SUV's en steeds meer mensen houden van elektrische auto's, dus de nieuwe Volkswagen ID4 elektrische SUV is net op tijd gearriveerd
De VW ID4 is ongeveer even groot als de Tiguan en zou net zo praktisch moeten zijn, maar ziet er iets mooier uit. De ID-4 oogt sneller en betrouwbaarder.


Er zijn relatief weinig knoppen omdat de meeste functies via het centrale display worden bediend. Volkswagen ID4 wordt aangeboden met vier accu-opties met vermogens die variëren van 148 hp tot 299 hp en actieradiuswaarden van 213 mijl tot 322 mijl. Zoals bij alle elektrische auto's beweegt de ID4 snel en soepel, en rijdt hij stil. Het is nog steeds een zware auto, dus het kan een uitdaging zijn om het gewenste bereik te halen.

Net als alle elektrische auto's beweegt de ID4 snel en soepel, en rijdt hij stil. Als er geen motorgeluid is, rijdt hij geruisloos. Ook de andere inzittenden en de mensen in de buurt voelen het geluid niet.

Wendbaar is hij ook, want de ID4 heeft een extreem kleine draaicirkel, wat enorm helpt bij parkeren in de stad.2022 Volkwagen ID4

 De ID4 is comfortabel. Er zijn veel verstelmogelijkheden voor de bestuurdersstoel en het stuurwiel, dus je moet in staat zijn om een goede rijpositie te vinden. En er is veel ruimte op de achterbank, dus ook de achterpassagiers zitten comfortabel, zelfs op de middelste zitplaats.

 

Wat bagageruimte betreft, biedt de Volkswagen ID4 543 liter, waarvan de kofferbak behoorlijk ruim is. Gezien de grootte van de accu's onder de vloer in de ID4, is er ruimte genoeg.

De ID4 wordt verondersteld het uiterlijk van de ID3 te volgen, en hij lijkt op die auto, met slanke LED-koplampen verbonden door een LED-lichtbalk over de hele breedte, terwijl een grote instap onder de bumper zit. U zult merken dat er geen grille is.
Aan de achterzijde imiteert een brede lichtbalk het vergelijkbare element aan de voorzijde van de auto.2022 Volkwagen ID4

 

Met zijn hoge motorkap en gewelfde achterkant ziet de ID4 er echter een beetje opgeblazen en zwaar uit.

2022 Volkwagen ID4

Binnenin is hij echter eenvoudiger ontworpen. Om te beginnen is er geen versnellingspook, maar volstaat het om aan een grote knop op de achterkant van het stuurwiel te draaien. Het stuur verbergt echter de sleutel, dus je moet rond de rand draaien om hem te zien.

Het display voor de bestuurder geeft belangrijke informatie zoals de snelheid en de laadstatus op een duidelijk scherm. Voor andere functies is er een 10-inch infotainmentsysteem. 

vanaf € 39.790

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Peugeot Suv 3008
Volgende Nieuws2022 Volkswagen Tiguan Allspace