2022 Toyota Proace Verso met prijzen vanaf 50.495

2022 Toyota Proace Verso met prijzen vanaf 50.495

Met de Toyota Proace Verso wordt het u gemakkelijk gemaakt om zowel te reizen als vracht te vervoeren.

Met de Toyota Proace Verso zijn veel mensen en hun bezittingen onderweg heel veilig dankzij de allernieuwste veiligheidstechnologie. Hij is echter wel luidruchtiger en minder comfortabel dan autogebaseerde alternatieven. De Toyota Proace Verso met negen zitplaatsen is perfect als de meeste van uw naaste familieleden meer plaats hebben dan de zeven zitplaatsen die MPV's met een auto bieden. De Toyota Proace Verso heeft een bescheiden bestelwagen-oorsprong, maar probeert die te verbergen met enkele opvallende lakkleuren, maar die zijn optioneel.

2022 Toyota Proace Verso

De Proace Verso is verkrijgbaar in lengtes variërend van 4,6 tot 5,3 meter en in drie configuraties met keuze uit zeven, acht of negen zitplaatsen. Afhankelijk van het uitrustingsniveau variëren de stoelen van stof tot een volledig lederen captain's seat.

Aan passagiersruimte binnenin geen gebrek, maar wel aan een kleine kofferbak met negen zitplaatsen. Verwijdert u echter alle stoelen uit de kofferbak, dan beschikt u over een inhoud van maar liefst 4.900 liter.

2022 Toyota Proace Verso

Het interieur kan je misleiden dat dit een flitsende SUV is, maar de materialen zijn duurzamer. Er is ook heel wat autotechnologie zoals een head-up display, massagestoelen en een zeven inch infotainment touchscreen met satellietnavigatie, maar die moet je wel extra kopen. Als minibus rijden u goed in de oren klinkt, moet u zeker eens gaan kijken, want de Proace Verso op de weg zetten is gemakkelijk, dankzij zijn precieze besturing en indrukwekkende manoeuvreerbaarheid.
De Proace Verso is vrij goedkoop in het gebruik. De motoren zijn uitsluitend dieselmotoren met vermogens die variëren van 94 tot 177 hp. Verwacht tussen 35-55mpg, afhankelijk van of hij leeg of vol is. Ondanks het feit dat het een middenklasse model is, is de 113 hp 1.6 liter de meest kosteneffectieve.

2022 Toyota Proace Verso

De basismodellen van de Proace Verso hebben niet veel standaard, maar parkeersensoren zijn handig in een auto van dit formaat, en elk model is ook uitgerust met airconditioning en cruise control. Technologieën zoals een 180-graden camera, automatisch remmen in de stad en adaptieve cruise control zijn optioneel.

 

De Toyota Proace Verso is een auto die is gemaakt om een heel specifiek doel te dienen, en dat is om meer zitplaatsen te bieden dan de momenteel populaire zevenzits SUV's. Hoewel hij ze verslaat in snijcapaciteit, voelt hij een beetje als een karwei om te rijden. Als zakenauto daarentegen is de Proace Verso heel zinvol, dankzij zijn relatief lage gebruikskosten en de legendarische Toyota betrouwbaarheid.

vanaf € 50.495

Emily A.

 

Vorig NieuwsEnjoy the ride with 2022 Toyota GR Supra starting from 64,695
Volgende Nieuws2022 Mazda 6 is klaar om u bestuurders te ontmoeten met prijzen vanaf 39.990