2022 Skoda Karoq prijs en kenmerken:

2022 Skoda Karoq prijs en kenmerken:

De 2022 Skoda Karoq is in herziene vorm te koop.

Het nieuwe model van de herziene Skoda Karoq is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus. De midlife update heeft een vernieuwd exterieur, een modern interieur en efficiëntere motoren.

De 2022 Skoda Karoq bevindt zich in een concurrerend segment, waartoe ook de Hyundai Tucson en Nissan Qashqai behoren.

2022 Skoda KAROQ

De standaarduitrusting omvat lichtmetalen 17-inch wielen, led-koplampen en -achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, een acht-inch touchscreen met Smartlink en draadloze Apple Carplay, een digitaal instrumentencluster en parkeersensoren achter. Een hoger uitrustingsniveau omvat 18-inch lichtmetalen wielen, verwarmde stoelen en stuurwiel, Skoda's Varioflex neerklapbare achterstoelen, keyless entry en het Park Package.

2022 Skoda KAROQ

Het Sportline- uitrustingsniveau van de Karoq is de modernste versie. Dit uitrustingspakket omvat onder meer matrix LED-koplampen, een panoramisch schuifdak, LED-interieurverlichting en een elektronische achterklep. Onder de motorkap ligt een 2,0-liter benzinemotor met 187 pk. Ook is er een DSG automatische transmissie en vierwielaandrijving.

Aan de voorzijde heeft de nieuwe Skoda Karoq een zeshoekige grille en dunnere koplampen. De nieuwe aerodynamische lichtmetalen velgen zijn er in 17 tot 19 inch.

2022 Skoda KAROQ

Skoda KAROQ Cabine:

Het 8-inch digitale instrumentenpaneel is nu standaard in het interieur. Voor wie een groter scherm wil, is er een 10,25-inch scherm in de optielijst. Een nieuw LED- omge ving sverlichings pakket en elektrisch verstelbare stoelen met geheugen worden ook aangeboden.  Ook de rijhulpystemen van de nieuwe Skoda Karoq hebben een update gekregen. De lijst van rijhulp systemen omvat onder meer een autonome noodstop, een waarschuwingssysteem voor botsingen, verkeer sbord herkenning, een systeem om de rijstrook te volgen, cruise control en een 360-graden camera.

2022 Skoda KAROQ

MOTOROPTIES VOOR DE KAROQ:

De basisversie van de nieuwe Skoda Karoq wordt aangedreven door een 1.0 TSI benzinemotor. Deze unit levert 108 pk en is verkrijgbaar met een handgeschakelde transmissie. De 1,5-liter TSI-eenheid heeft een vermogen van 148 pk. De 2.0-liter benzinemotor levert 187 pk en is gekoppeld aan een 7-DSG automatische transmissie.

De 2,0-liter TDI-dieselmotor is verkrijgbaar in twee varianten met 115 of 148 pk

vanaf € 38.490

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Suzuki Balone opnieuw herzien:
Volgende NieuwsDe nieuwe Subaru BRZ komt in een speciale editie: