2022 Skoda KAROQ met prijzen vanaf € 33.490

2022 Skoda KAROQ met prijzen vanaf € 33.490

De Skoda KAROQ is een goed gebouwde kleine SUV familie auto met veel ruimte.

KAROQ heeft een eenvoudige, handige, praktische gezinsauto gecreëerd die doet waar Skoda goed in is.

De KAROQ is ook een Skoda die echt schittert in de familie crossover markt, eenvoudig en effectief, en een van die auto's die naadloos in je leven past. Hij heeft een duidelijke aantrekkingskracht, zoals een verhoogde zitpositie, een solide afwerking en een overvloed aan slimme functies.

2022 Skoda KAROQ


Binnenin wordt de verstandige, solide stijl voortgezet. Geen effen kleuren of oogverblindende patronen, maar eenvoud in het ontwerp. Als dat betekent dat de kast van de KAROQ niet de meest opwindende plek is om te zijn, dan betekent het ook dat hij groot is omdat hij gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te plaatsen is. Tot die eenvoud behoort het centrale 8-inch touchscreen met grote, duidelijke menuknoppen; de recente toevoeging van het tweespaaks multifunctionele stuurwiel van de Octavia en de Enyaq iV was een prettige bijkomstigheid.

2022 Skoda KAROQ

Terwijl u dat stuur vasthoudt en met het touchscreen speelt, zult u merken dat u heel comfortabel zit. Elk model is voorzien van in hoogte verstelbare voorstoelen en handmatige lendenverstelling, en er is ruimte om te buigen voor zelfs langere volwassenen. Achterin is er bijna genoeg ruimte voor drie volwassenen om naast elkaar te zitten.

2022 Skoda KAROQ


 De KAROQ rijdt soepel over hobbels en bobbels, met slechts af en toe een zeer scherpe ingreep die geen ongemak veroorzaakt. De cabine is erg stil, afgezien van wat windgefluit rond de buitenspiegels en wat bandengerommel op kruissnelheden.

In de stad is de KAROQ zeer vlot en gemakkelijk te bedienen, maar houd er rekening mee dat de optionele DSG automatische transmissie wat traag kan reageren bij lage snelheden, vooral met de 150pk sterke 2.0-liter TDI dieselmotor.

Als je vooral in de stad rijdt, is de basis 1.0-liter TSI turbo benzinemotor van de KAROQ de beste keuze. Het klinkt misschien een beetje vreemd gezien de grootte van de auto eromheen, maar hij levert eigenlijk verrassend goed bij stadssnelheden en werkt goed met de standaard handgeschakelde zesversnellingsbak.

Opties met dieselmotor zijn een betere keuze als lange ritten over de snelweg het grootste deel van uw dagelijkse kilometers uitmaken, en als dat het geval is, is het ook de moeite waard om de optionele actieve cruise control en lane keeping steering te overwegen.

De Skoda KAROQ is dan ook een van de meest verstandige, comfortabele en betaalbare familie-SUV's op de markt. 
 

vanaf € 33.490

Emily A.

 

Vorig Nieuws2023 Audi R8 heeft een aankondiging gedaan over zijn nieuwe model.
Volgende Nieuws2022 Ford Focus ST vanaf € 56.595.