2022 Skoda ENYAQ IV Elektrische auto met prijzen vanaf € 42.690.

2022 Skoda ENYAQ IV Elektrische auto met prijzen vanaf € 42.690.

Bent u klaar om kennis te maken met het ontwerp van de ENYAQ IV, Skoda's eerste volledig elektrische SUV-model?

De Skoda ENYAQ IV is een geweldige all-round elektrische SUV met een goede actieradius en een goede actieradius, maar hij kan een beetje prijzig zijn en veel mensen afschrikken. Hij staat tegenover alternatieven die mechanisch vergelijkbaar zijn met zijn concurrenten.

Het begint al met de enorme grille aan de voorkant van de Skoda ENYAQ IV. Je hebt geen grille nodig in een elektrische auto omdat die geen grote motor heeft om hem te koelen. Met wat je nodig hebt om je te helpen wennen aan de upgrade naar een SUV. De grille wordt omgeven door slanke koplampen en functionele luchtinlaten.

2022 Skoda ENYAQ IV Elektrısch


Het interieur van de Skoda ENYAQ IV is op het eerste gezicht aantrekkelijker. Het heeft overal mooie stoffen bekleding, inclusief het instrumentenpaneel voor de slim ontworpen en uiterst zachte armsteunen. Het ziet er echt goed uit en voelt goed aan, zelfs op de meer betaalbare modellen.

De stoelen en het stuur met clownsgezicht zijn ook in ruime mate verstelbaar, maar u moet extra betalen om de bestuurderszetel te elektrificeren en meer voor hetzelfde aan de passagierszijde.

Elke versie van de Skoda ENYAQ IV heeft standaard een 13-inch infotainmentsysteem, maar dat is niet het beste op de markt. Het is een beetje laggy op keer, en de Laura voice command-systeem is temperamentvol op zijn best. Er is ook een vrij klein digitaal display voor de bestuurder, hoewel het functioneel genoeg is.

2022 Skoda ENYAQ IV Elektrısch

Je hebt ook een ruime kofferbak van 585 liter, die mooi vierkant is, plus de volledige afwezigheid van de achterklep maakt het heel gemakkelijk om er spullen in en uit te krijgen.

De Skoda ENYAQ IV heeft twee batterijversies - 60 en 80. De 60 maakt gebruik van een 62 kWh accupakket en een 180 hp sterke elektromotor die 256 mijl aflegt tussen oplaadbeurten. Hij kan tot 82 kWh met een actieradius van 80.333 mijl en een krachtigere 204hp sterke elektromotor. Als je het kortere bereik aankunt, is de 60 de go-to - de prestaties zijn sterk genoeg.

2022 Skoda ENYAQ IV Elektrısch


Met een thuislader van 7 kW duurt het ongeveer negen uur om de auto van leeg tot vol op te laden.

De Skoda ENYAQ IV is het meest comfortabel in de stad, met een fantastische draaicirkel en een uitstekend zicht op de rijvertraging. In de stad of op landwegen met kuilen voel je de hobbels een beetje - dat is waar de stijvere ophanging met een zwaardere rit en elektrische auto controle in het spel komt.

Nog steeds geweldig op de snelweg. Hij is snel stil en comfortabel, maar verwacht niet dat hij veel plezier biedt als het er een beetje ruig aan toe gaat.

Als u op zoek bent naar een goede allround SUV, dan is de Skoda ENYAQ IV het overwegen waard. 
vanaf € 42.690

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Suzuki SWIFT met prijzen vanaf € 17.950
Volgende Nieuws2022 DS 7 Crossback E-Tense Vanaf € 47.190