2022 Seat Arona

2022 Seat Arona

geniet van de rit met de nieuwe SEAT Arona

Hij kan worden beschouwd als de kleine SEAT Arona. Een veelzijdig instrument dat veilig en robuust is en geliefd bij velen.

 

Het uiterlijk van de SEAT Arona is ook zeer aangenaam, zijn scherpe en harmonieuze vormgeving plaatst hem ergens tussen praktisch en bescheiden. Hij is de laatste tijd een beetje opgefrist met degelijke nieuwe dagrijverlichting en LED-koplampen die standaard zijn.

2022 Seat Arona

Er zijn veel wijzigingen aangebracht aan de NIEUWE Seat Aron. Er zijn nieuwe kleuropties voor de ventilatierand, met heldere nieuwe tinten, sfeerverlichting en een strak uitziend dashboardontwerp. Het touchscreen is bijgewerkt voor formaten tot 9,2 inch en de digitale wijzerplaten zien er stijlvol uit.

2022 Seat Arona

De updates maken van het interieur van de Arona een aangenamere plek om tijd door te brengen, ook al zijn er nog steeds harde en krasgevoelige kunststoffen op plaatsen zoals de deuren. De SEAT Arona doet ook dingen die minder technologie vereisen goed; dus als rijden met de SEAT Arona niet zo leuk is, is er genoeg ruimte voor langere bestuurders om comfortabel te zitten en zijn er genoeg stoelverstellingen om u te helpen goed zicht te krijgen.

 

De meeste motoren van de Seat Arona zijn perfect geschikt om door de stad te rijden. Er zijn drie benzinemotoren om uit te kiezen en geen diesel. Het gamma bestaat uit een pittige 1.0-liter driecilindermotor die een adequate 95pk levert, daarna 115 hp  en standaard gekoppeld kan worden aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventraps DSG-automaat. De andere motor is een krachtige 1,5-liter viercilinder van 150 hp  en DSG die de Arona in een pittige 8,2 seconden van 0 naar 100 km/u kan brengen.
De SEAT Arona is een sportief ogende auto.

Via Carwow ziet u hoeveel u bespaart op een 
De bagageruimte is vrij groot. 
vanaf€ 23.400

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Volkswagen Tiguan Allspace
Volgende Nieuws2022 Suzukı Jımny 4x4 ,Uitgaande van het prijsniveau van €33.613