2022 Renault Austral SUV prijs en kenmerken:

2022 Renault Austral SUV prijs en kenmerken:

De nieuwe Renault Austral vervangt de Kadjar en zal zijn filosofie veranderen om de concurrentie aan te kunnen.

Het is duidelijk dat de Renault Austral doorgaat met de laatste designtrends.


Aan de voorkant krijgt hij slanke, tang achtige LED-koplampen die zich rond een honingraatgrille wikkelen met daarin dat reusachtige ouderwetse Renault-embleem.

2022 Renault Austral


De scherpe rondingen en het tweekleurige dak geven de zijkant van de auto karakter en de brede LED-lichtbalk aan de achterkant wordt alleen onderbroken door de badge. Er zijn ook lichtmetalen velgen verkrijgbaar, in grootte variërend van 17 tot 20 inch.


Een debuut in de Austral is de Espirit Alpine coating. Deze is geïnspireerd op het sportwagenmerk Alpine en geeft de SUV een sportievere look.

Nieuw interieur en infotainment systeem van de Renault Austral
De sleutel tot het interieur van de Renault Austral is meer technologie geleend van de Megane. Het herbergt een op Google gebaseerd infotainment systeem met twee 12-inch schermen, volledige Google Maps en andere Android-apps.

2022 Renault Austral


U kunt ook kiezen voor een head-up display van 9,3 inch voor meer informatie die op de voorruit kan worden geprojecteerd.


Ook het design van het interieur is sterk geïnspireerd op dat van de Mégane. Met een mix van leder en hout, krijgt deze auto een gelijkaardig split-materiaal design voor het dashboard. U kunt het interieur ook laten bekleden met stoffen van hoge kwaliteit of Alcantara, afhankelijk van wat u kiest.

2022 Renault Austral


De mild hybride benzineversies van de Renault Austral zullen ook 500 liter bagageruimte bieden. Er is nog geen bevestiging voor de plug-in hybride, die een klap zou kunnen krijgen in de opslag vanwege de extra accu's.

Nieuwe Renault Austral motoren:
Bij de lancering zal de Renault Austral worden geleverd met een keuze uit plug-in hybride- of benzinemotoren. Er is nog geen volledig elektrische versie, maar Renault zal die mogelijk later ontwikkelen.

2022 Renault Austral


Plug-in hybride versies worden aangedreven door een 1,2-liter driecilinder motor die is gekoppeld aan een elektromotor en produceren 200 pk.


Benzineversies gebruiken dezelfde motor, zij het met een kleine "mild hybrid" 48-volt boost in plaats van een volledig hybride systeem. Deze levert ook 130 pk.
De prijs is nog niet bekendgemaakt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Ferrari Daytona SP3:
Volgende Nieuws2023 Peugeot 4008 details: