2022 RANGE ROVER EVOQUE

2022 RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE nieuw model uitgebracht.

De Range Rover Evoque is een goede SUV. Hij combineert offroad-capaciteiten met interieurraffinement zoals geen enkele andere luxe subcompacte SUV dat kan. De Evoque presteert ook goed in de bewoonde wereld, met keuze uit twee krachtige turbomotoren, een comfortabel rijgedrag en waardige rijeigenschappen.

2022 Range Rover Evoque
We hebben 14 Land Rover Range Rover Evoque reviews geanalyseerd - met prestaties en interieurspecificaties, brandstofverbruiksschattingen en meer - om u te helpen beslissen of de 2022 Range Rover Evoque de juiste nieuwe auto voor u is.

De 2022 First edition komt mogelijk ook met een 4,4-liter twin-turbo V-8. Deze motor kan 523 pk en 553 Nm koppel leveren.

2022 Range Rover Evoque

De 296 pk sterke mild-hybride versie van de turbo viercilinder motor, genaamd de P300, die voor het modeljaar 2021 werd stopgezet, keert voor het model 2022 terug als de Evoque HST. Deze staat bekend om zijn modelspecifieke designelementen. Het R-Dynamic HSE-model verdwijnt. Wat de rest van de line-up betreft, komen er voor het nieuwe modeljaar meer voorzieningen standaard op alle Evoque-modellen, namelijk verwarmde voorstoelen, keyless entry, elektrische achterklep en draadloos opladen van smartphones met signaalversterker. Ook de lakkleuren van het exterieur zijn aangepast.

2022 Range Rover Evoque

De 2022 Land Rover Range Rover Evoque draagt de bijnaam "Range Rover" op de neus, wat betekent dat luxe uitrusting overal standaard zou moeten zijn. Het ontwerp mag er dan vertrouwd uitzien, het exterieurdesign laat je niet in de steek. Hij ziet eruit als een Discovery die naar WeightWatchers is geweest.

 

De deurgrepen van de nieuwe Evoque liggen vlak tegen de carrosserie en springen er pas uit als u de auto nadert. Alle modellen in het gamma zijn uitgerust met LED-koplampen, verwarmbare, elektrisch inklapbare buitenspiegels met geïntegreerd spatbordlicht en 18-inch of grotere wielen op de duurdere modellen.

 

VANAF € 56.425

 

Vorig Nieuws2022 OPEL MOKKA-E
Volgende NieuwsFord Kuga nieuwe versie