2022 Opel COMBO-E Cargo in Nederland met prijzen vanaf 27.599

2022 Opel COMBO-E Cargo in Nederland met prijzen vanaf 27.599

Met Opel COMBO-E Cargo kunt u lasten vervoeren met uw elektrische auto en genieten van de besparingen en de stilte.

Combo-e Cargo, de allernieuwste technologie, geeft uw bedrijf en kracht een voorsprong. Door energie terug te winnen op verschillende manieren, waaronder regeneratief remmen, toont Opel Combo-e Cargo maximale efficiëntie en prestaties. Het beperkt de kosten tot een minimum. Opel elektrische voertuigen. Hij wordt geleverd met een batterij waarvan hij garandeert dat die gedurende acht jaar of 160.000 km minstens 70% van zijn laadcapaciteit behoudt. In de Combo-e Cargo rijdt u niet alleen vlot, maar rijdt u ook ongelooflijk stil en rustig. Met zijn geavanceerde elektromotor maakt hij bijna geen geluid en produceert hij geen emissies. De 50 kWh batterij van Combo-e Cargo heeft een hoge energiedichtheid en bestaat uit 18 modules. In iets meer dan een half uur is hij volledig opgeladen met de snellader.
 opgeladen tot 80% van zijn ontladen capaciteit.

2022 COMBO-E CORGO

De oplaadtijden zijn volledig afhankelijk van het type en de kleur van het laadstation.

2022 COMBO-E CARGO
 Daarom kunt u met de Combo-e Cargo de dynamiek volledig naar uw hand zetten. Voor maximale prestaties en comfortabel rijden op zwaar terrein kunt u ook andere opties overwegen voor normale en maximale rijafstanden en het meest efficiënte energiegebruik voor de optimale balans tussen vermogen, prestaties en efficiëntie.

2022 COMBO-E CORGO

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief trackingsysteem geeft Combo-e Cargo een overzicht van de verwachte rijafstand, de routekenmerken en het energieverbruik tijdens elke rit. Nooit meer zorgen over nivellering met de Combo-e Cargo De Combo-e Cargo is gebouwd op hetzelfde solide en betrouwbare platform als de Combo-varianten met diesel- of benzinemotor en heeft dezelfde royale laadruimte. 4.4 m3. Het grootste verschil is dat hij uw werk niet beperkt dankzij zijn 100% emissievrije werking en lange rijafstand van 275 km.

vanaf € 27.599

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Volkswagen Polo Nederland vanaf prijs 21.890
Volgende Nieuws2022 Nieuwe Opel GRANDLAND Hybrid met innovaties vanaf 40.049