2022 Nissan Micra met prijzen vanaf € 17.640

2022 Nissan Micra met prijzen vanaf € 17.640

Wilt u geen unieke ervaring met de Nissan Micra met zijn stijlvolle en slimme ontwerp?

De goed gebouwde Nissan Micra heeft een futuristisch uiterlijk, een stijlvol interieur, maar is niet zo praktisch als sommige van zijn rivalen.De Nissan Micra ziet er iets beter uit in de wereld van kleine auto's en, nog beter, is een beetje goedkoper dan de grote.

Op de basismodellen Visia en Visia+ na, zijn alle auto's standaard uitgerust met een gelikt 7,0-inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

2022 NISSAN MICRA

Het interieur van de Nissan Micra ziet er niet alleen goed uit, alle knoppen voelen solide aan en zowel de bestuurdersstoel als het sportieve stuurwiel hebben veel verstelmogelijkheden, zodat u geen moeite heeft om comfortabel te zitten.

Om de een of andere reden kunt u bij geen enkel model pijnverlichting krijgen voor de lendensteun, en de achterbank van de Nissan Micra is krapper dan bij de meeste alternatieven. Er is een fatsoenlijke hoeveelheid beenruimte, maar passagiers langer dan zes voet zal worstelen voor hoofdruimte, en de smalle middelste stoel maakt het echt comfortabel om drie mensen naast elkaar te vervoeren.

2022 NISSAN MICRA

Toch is de 300-liter kofferbak van de Nissan Micra behoorlijk praktisch. Hij is iets groter dan die van andere concurrenten, maar de lange achterklep kan het laden van zware spullen bemoeilijken. Winkelhaken zijn er niet, maar als je lange bagage en een passagier tegelijk op de achterbank wilt vervoeren, kun je de achterbank in twee richtingen verstellen.

Er worden twee benzinemotoren aangeboden, met een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak of een CVT-automaat. Kies voor de 1,0-liter turbobenzine met 100 hp, vooral als u in de stad rijdt. Hij is niet echt snel, maar krachtig genoeg om in de stad wendbaar aan te voelen, en hij is altijd soepel en stil.

 

2022 NISSAN MICRA
 Met zijn luxueuze interieurdesign en moderne uitstraling is de nieuwe Micra echt de moeite waard. Welk model u ook kiest, de Nissan Micra is een van de meest comfortabele kleine auto's op de markt. De meeste modellen nemen hobbels en kuilen met een indrukwekkende kalmte. Alleen het stijvere, sportievere N-Sport model is een beetje te stug. Toch beperken alle auto's hinderlijk windgeruis tot een minimum, zelfs op de snelweg.

De Nissan Micra kreeg een veiligheidswaardering van vier sterren in de strenge 2017 Euro NCAP crashtests.

Zelfs langere bestuurders kunnen comfortabel zitten in de Nissan Micra en er zit genoeg opbergruimte in, maar sommige alternatieven zijn beter voor passagiers op de achterbank en de kofferbak is moeilijk te beladen. 

vanaf € 17.640

Emily A.

Vorig Nieuws2022 DS 7 Crossback E-Tense Vanaf € 47.190
Volgende Nieuws2022 Ford Ranger Raptor maakt zich klaar om u te ontmoeten in februari