2022 Nieuwe Toyota HILUX met prijzen vanaf 20.690

2022 Nieuwe Toyota HILUX met prijzen vanaf 20.690

2022 De nieuwe Toyota HILUX Zou u niet graag een visueel aantrekkelijk voertuig hebben dat alle belangrijke dragende grondbeginselen dekt?

In de wereld van pick-uptrucks is de Toyota Hilux eerder een solide en betrouwbaar voertuig dan een opzichtig paradepaardje.
Zijn utilitaire benadering van transport is een van de meest praktische en betaalbare draaischijven waarmee je kunt pronken.
De back-to-basics aanpak in het hart van de Toyota Hilux geldt ook voor zijn uiterlijk.

2022 Toyota HILUX

Gelukkig heeft de Toyota Hilux een paar trucjes achter de hand, of beter gezegd, zijn cabine. Hij lijkt veel meer op een auto dan de meeste pick-uptrucks, dankzij het grote instrumentenpaneel, verzonken wijzerplaten en een infotainmentsysteem met 7" touchscreen op alle modellen behalve het instapmodel.

Er zijn minder opties bij het kiezen van een motor voor uw Toyota Hilux, omdat alle versies worden geleverd met een 2,4-liter viercilinder diesel. Met een vermogen van 150 hp is de Toyota Hilux verre van de krachtigste pick-up die te koop is, maar hij heeft genoeg impulsen om u, enkele passagiers en een flinke lading zonder al te veel gedoe rond te brengen. Hij is zelfs geschikt voor het trekken van een geremde aanhanger die tussen 3200 kg en 3500 kg weegt, afhankelijk van het model dat u kiest.

2022 Toyota HILUX

Niet minder indrukwekkend dan de trekcapaciteiten van de Toyota Hilux is de manier waarop hij omgaat met hobbels en scherpe bochten. Natuurlijk zorgen de lichte besturing en het goede zicht naar voren ervoor dat manoeuvreren in de stad vrij stressloos is.

2022 Toyota HILUX

Maar als u iets meer betaalt voor een van deze Icon of Invincible trucks, hebt u een goed uitgeruste, betrouwbare pick-uptruck die praktisch nut boven luxe stelt.
De cabine van de Toyota Hilux is ruim genoeg voor lange volwassenen achterin.

vanaf 20.690

Emily A.

Vorig NieuwsMaak kennis met de 2022 Toyota RAV4 Hybrıd
Volgende NieuwsBent u bij de 2022 Honda CR-V Hybride?