2022 Mitsubishi Airtrek elektrische auto toonde zich met zijn ontwerp

2022 Mitsubishi Airtrek elektrische auto toonde zich met zijn ontwerp

2022 Mitsubishi Airtrek komt op de Chinese markt als volledig elektrische SUV.

2022 Mitsubishi Airtrek Electric, ontwerp en technische details van het voertuig
Grille en koplamp ontwerp ziet er zeer stijlvol uit.
Mitsubishi vrijgegeven Airtrek concept teasers op Auto Shanghai in april vorig jaar. Nu de productieversie kan worden gezien op Auto Guangzhou. Trouwens, veel voertuigen worden verkocht onder dezelfde naam in Japan. Het lijkt erop dat het deze keer zal lanceren als een nieuw elektrisch voertuig van de Chinese joint venture GAC Mitsubishi Motors.

2022 Mitsubishi Airtrek

Als we de 2022 Airtrek qua lay-out bekijken, zien we dat hij aansluit bij de nieuwste Mitsubishi-producten. Zijn koplampen bedekken een elegante grille met zeshoekige uitsparingen langs de drie grijze balken. Als we de foto van dichtbij bekijken, zien we dat er een frontcamera net onder het logo zit en een grote radarsensor onder de bumper.
De 2022 Mitsubishi Airtrek draagt een grote EV-badge op zijn voorportieren. De plastic carrosseriebekleding rond het wiel slaagt erin om de overgangseigenschappen sterk te benadrukken. Ondertussen op het dak van het voertuig
 Het heeft een zeer mooi ontworpen zonnedak.

2022 Mitsubishi Airtrek

Aan de achterzijde doen de beweegbare achterlichten van de auto denken aan de Skoda Karoq. Het eerder genoemde EV-logo prijkt ook op de achterklep, waar het merk en model zijn gecombineerd, dit keer in het Chinees.
De auto is luxueus en heeft grote touchscreens. Er is ook een enorm digitaal instrumentencluster in de cabine.

Deze nul-emissie crossover is 4,6 meter lang, 1,9 meter breed en 1,7 meter hoog met een wielbasis van 2,8 meter.

De Airtrek heeft ook een 69,9 kWh batterij die 1.900 kilogram weegt en een actieradius biedt van ongeveer 520 kilometer op de lokale CLTC-cyclus. Ondertussen benadrukt de lokale pers dat de elektromotor van het voertuig 181 pk levert en niet slecht is. 2022 Het is de bedoeling dat de Mitsubishi Airtrek in 2022 in de Volksrepubliek China in de verkoop gaat. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Toyota Yaris Crosss met prijzen vanaf € 31.250
Volgende Nieuws2022 Nieuwe Mazda CX-5 vanaf € 36.490