2022 Mini Cooper Electric vanaf 34.990

2022 Mini Cooper Electric vanaf 34.990

Hoe zou u de nieuwe elektrische mini cooper 2022 willen gebruiken en kennismaken met zijn innovaties?

Mini Electric is een zeer compleet klein werktuig. Hij behoudt zo'n beetje alles wat we leuk vinden aan een standaard Mini Cooper S, maar waar het er toe doet, is hij sneller en heeft hij geen lokale uitstoot. Dit bewijst dat het een toekomst zal hebben als een hot hatch. En een elektrische auto hoeft niet zonder reden radicaal te zijn om succesvol te zijn. Het kan een goede tactiek zijn om een auto die we al kennen en liefhebben op te laden met batterijen met de juiste app.

2022 Mini Cooper Elektrıcsh
 Zo zijn er vele series Mini-eigenaren bestudeerd, waaruit blijkt dat de gemiddelde Cooper S 26 mijl per dag of ongeveer 180 mijl per week aflegt, en de prestaties van de Mini Electric af te stemmen op die korte periode, waarbij slechts een paar keer hoeft te worden opgeladen.

 

De woorden Mini en Electric en de eerste zoekopdracht die u naar verwachting zal presenteren is de Mini Electric-serie. De Mini claimt een bereik van 124-144 mijl. Maar de Mini is uitdagend. Door te kiezen voor dit type bereikcompromis blijven de grootte, het gewicht en de oplaadtijd van de batterij beheersbaar en betaalbaar, ten koste van de kosten en het gebruik waarvoor Mini voorspelt dat mensen de auto zullen gebruiken.

2022 Mını Cooper Elektrıcsh

Hij heeft een enkele elektromotor die de voorwielen aandrijft en 182 hp levert, hetzelfde vermogen als de 2,0-liter benzine Cooper. Maar de Mini Electric is zwaarder. Hij is 145 kg zwaarder dan de Mini Cooper S met automatische versnellingsbak.

2022 Mını Cooper Elektrıcsh

Maar het koppel is direct, het zwaartepunt is lager en de Mini werkt onvermoeibaar om cellen in het omhulsel van de driedeurs hatchback te passen. Dus hoewel het misschien niet de breedste auto in zijn klasse is om mee te beginnen, kan de Mini en beweert trots dat beenruimte en kofferruimte in geen geval worden opgeslokt door vervelende batterijen. Als u koopt, dit is de Mini Electric. Welkom in het volledig elektrische Mini-tijdperk.

Vanaf 34.990

Emily A.

Vorig NieuwsMet de nieuwe 2022 Mazda CX-5
Volgende NieuwsMaak kennis met de 2022 Toyota RAV4 Hybrıd