2022 Mercedes-AMG SL Roadstar kenmerken:

2022 Mercedes-AMG SL Roadstar kenmerken:

De nieuwe Mercedes-AMG SL Roadstar komt binnenkort op de weg met zijn kenmerken en design:

Als u op zoek bent naar een stijlvolle cabriolet met betaalbare prestaties, moet u eens kijken naar een Mercedes-AMG SL.

De SL, die voor het laatst werd gezien in 2020, maakte een langverwachte terugkeer en wordt nu geleverd met het merendeel van de al te bekende AMG-styling. Hij heeft een grote grille met verticale lamellen, enorme luchtinlaten, een gespierde styling en een viervoudig uitlaatsysteem, die allemaal bijdragen aan het karakter van het chassis. Het mechanisme van het zonnedak is lichter en gaat sneller open en dicht dan bij de vorige SL met hard dak.

2022 Mercedes-AMG SL Roadstar

Dit atletische karakter zet zich binnenin voort met een eenvoudig design dat wordt aangevuld door gesofisticeerde technologie. Het grote centrale staande display is vergelijkbaar met dat van de nieuwe S-Klasse, terwijl het digitale instrumentenpaneel een speciale coating heeft om het zonlicht tegen te houden als het dak open is.

Zo slim als hij er van voren uitziet, zo slim is de SL niet voor de achterpassagiers. Achterzetels zijn een beetje klein, zelfs kinderen hebben lang nodig om te passen
 Ook lange volwassenen kunnen het moeilijk hebben.

2022 Mercedes-AMG SL Roadstar

Toch zit alles heel goed in elkaar en zijn alle gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit. Merk op dat sommige glimmende sierdelen binnenin gevoelig zijn voor krassen en vlekken.

Zoals bij alle AMG-modellen staat rijplezier centraal en de SL maakt die belofte waar. De besturing is uitstekend als u een bochtig weggetje neemt, maar ook op de snelweg rijdt de SL comfortabel. Toch voelt het nog steeds als een zware auto.

2022 Mercedes-AMG SL Roadstar

 De Mercedes-AMG SL klinkt leuk en indrukwekkend.
Toch ligt het belangrijkste kenmerk van een AMG onder de motorkap. Met twee V8 benzine-opties beschikbaar, beide geven u superieure prestaties en opwinding. De automatische transmissie is super soepel bij het navigeren, maar zeer responsief wanneer u moet schakelen en inhalen.

U krijgt een hoog niveau van bestuurdersassistentie met een reeks camera's, sensoren en radars die rondom de auto zijn geplaatst. Adaptieve cruise control, hulp bij het volgen van de rijstrook en nood stopfuncties zijn allemaal inbegrepen in de SL en helpen de stress weg te nemen bij het rijden op lange afstanden over de snelweg.

Wat de extra uitrusting betreft, hangt het er echt van af wat u nodig hebt. Mercedes heeft het echt nuttige Airscarf -systeem behouden, dat warme lucht rond uw nek blaast als het dak gesloten is en erg nuttig is in de winter. De optionele sportzetels bieden veel steun, maar zijn ook vrij stevig.

Dat alles komt de prijs ten goede, maar de SL maakt de meeste beloften waar. Als u op zoek bent naar een cabriolet met aangepaste prestaties, is dit een geweldige optie. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 DS 9 E-TENSE price and features:
Volgende Nieuws2022 Mercedes-Benz GLE Coupe serie details: