2022 Maak kennis met de nieuwe NISSAN JUKE

2022 Maak kennis met de nieuwe NISSAN JUKE

Bent u klaar om het ontwerp, de uitrusting, de handtekening en de geweldige kenmerken van Nissan Juke te ontmoeten?

De Nissan Juke is een goede auto om in te rijden, hij is breder en meer high-tech dan voorheen. Er is de meer praktische Nissan Juke, een stijlvolle vijfzits kleine SUV.
Je koopt een Nissan Juke en je geest zal meer tevreden zijn, want deze gloednieuwe Juke is vernieuwd en krijgt nu meer ruimte voor passagiers, een grotere kofferbak en een nieuw infotainmentsysteem.

De vraag is... Gaat de Nissan Juke u een beetje afzetten tegen de andere concurrenten?

2022 Nıssan JUKE

De nieuwe Nissan Juke combineert het uiterlijk van een SUV en een coupé net als het oude model, en heeft nog steeds kenmerkende accenten aan de gedurfde ronde koplampen.

Maar hij heeft nu Y-vormige LED-koplampen en de kenmerkende V-motion grille die ook elders in het Nissan-gamma te zien is. Er zijn ook nieuwe wielontwerpen, een contrast gekleurd dak en veel meer exterieur lakkleuren opties.

Het interieur van de Nissan Juke is luxueuzer en biedt veel meer mogelijkheden om het aan uw smaak aan te passen. Er is ook een nieuw infotainmentsysteem ingebouwd in alle auto's, behalve de instapmodellen, met een 8-inch touchscreen en menusneltoetsen, en het wordt geleverd met Apple CarPlay, Android Auto en zelfs Google Assistant.

2022 Nıssan JUKE

Als u tevreden bent met de meer conservatieve look van kleine SUV's, houd er dan rekening mee dat, net als bij het oudere model, twee volwassenen op de voorstoelen prima zullen zitten, en er is genoeg ruimte voor twee achterin. De nieuwe Nissan Juke heeft ook een grotere kofferbak dan het oude model, maar de VW T-Cross is breder.

Er is vooralsnog maar één motor, een 1,0-liter driecilinder benzine met 117 hp. Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard, maar je kunt een vorkje prikken voor de gelikte zeventraps dual-clutch transmissie. Er is geen optie om vierwielaandrijving toe te voegen.

2022 Nıssan JUKE

De motor van de Nissan Juke voelt krachtig genoeg aan in de stad, maar voelt wat slopend aan bij het rijden op gladde wegen op de snelweg en het inhalen bij hogere snelheden. Er zijn drie rijmodi Eco, Standaard, en Sport, en de Juke voelt het meest levendig in de laatste, hoewel je nooit zegt snel of sportief.

De Juke voelt ook behoorlijk stevig aan op hobbels en bobbels in de stad, zeker als hij is uitgerust met de grootste 19-inch wielen uit de serie. Op de snelweg gaat het steeds beter, maar op lange ritten kan het wat vermoeiend zijn.

 De Nissan Juke is met sprongen vooruit gegaan. Hij is breder, praktischer, beter te rijden en van hogere kwaliteit dan het origineel. De Juke zou bovenaan uw lijst van kleine SUV's moeten staan.
De oude Nissan Juke was echt zwak in de achterkant en de kofferbak, maar deze nieuwe auto is veel beter in beide richtingen. 
Emily A.

Vorig Nieuws2022 NIEUWE RANGE ROVER vanaf 160.385
Volgende Nieuws2022 CITROEN C4 met prijzen vanaf 24.640