2022 Kia Stinger GT prijs en kenmerken:

2022 Kia Stinger GT prijs en kenmerken:

De Kia Stinger GT is een comfortabele en slim ogende coupé die opwindend is om te rijden.

Natuurlijk heeft hij niet de lof van high-end sedans als de Audi A5 Sportback en Volkswagen Arteon, maar de Kia Stinger GT onderscheidt zich van de rest door zijn stijl. Zelfs in zijn instapmodel lijkt hij een van de sportiefste sedans te zijn die te koop zijn.

De Stinger GT heeft een van de stijlvolste Kia-cabines ooit, met zijn vloeiende vormen, met leder bekleed instrumentenpaneel en zilverkleurige kunststof lijnen. Alles is ook gebruiksvriendelijk, en alle modellen zijn voorzien van een snel reagerend, gebruiksvriendelijk infotainment systeem met 8,0 inch aanraakscherm, met draadloos opladen voor de telefoon en satellietnavigatie.

2022 Kia Stinger GT

Je krijgt dus veel kit in de Stinger, maar niet zo veel in termen van ruimte. De achterbank zit lekker, maar er is niet veel ruimte voor je voeten onder de voorstoelen, en lange passagiers zullen wensen dat er wat meer ruimte was.

De kofferbak is ook wat ondiep en biedt ruimte voor een vakantiekoffer voor het hele gezin, maar als u iets bijzonder omvangrijks mee moet nemen, bent u beter af met de Audi A5 Sportback of Volkswagen Arteon.

2022 Kia Stinger GT

 
De Kia Stinger GT maakt zijn gebrek aan praktisch nut goed met de manier waarop hij rijdt. Het is een grote auto, maar het voelt alsof hij om u heen kleiner wordt wanneer u op een bochtige weg rijdt. Hij heeft ook veel grip en kan een glimlach op je gezicht toveren op een manier waar de Arteon alleen maar van kon dromen.

Verlaag de snelheid en de Stinger verandert in een comfortabele cruiser, perfect voor comfortabele lange ritten, vooral op de Blue Edition en GTS modellen met standaard adaptieve vering.

2022 Kia Stinger GT

Hij is iets luider dan de A5 of Arteon tijdens het cruisen, maar net als deze premium alternatieven is hij voorzien van veel techniek om u veilig te houden. Ondanks zijn omvang zult u zich ook in de stad niet zenuwachtig en nerveus voelen rijden, dankzij de lichte besturing en de standaard 360-graden bird's eye-camera die de stress van het parkeren wegneemt.

Als u het grootste deel van uw tijd in de stad doorbrengt, kunt u de 2.0-liter benzine Kia Stinger GT krijgen voor een rustige mix van soepelheid en prestaties. Als lange ritten over de snelweg uw ding zijn, zal de 2,2-liter diesel indrukwekkende zuinigheid bieden, en de top-of-the-line 3,3-liter benzine V6 maakt de Stinger tot een echt snelle auto. 
 

vanaf € 93.995 

Emily A.

Vorig NieuwsOver de nieuwe Huawei AITO M5:
Volgende NieuwsOver de Audi A1 en Q2