2022 Jeep Grand Cherokee

2022 Jeep Grand Cherokee

2022 Jeep heeft besloten te stoppen met de verkoop van de Grand Gherokee vanwege eindeloze elektronische problemen.

Jeep heeft een verkoopstop bevolen nadat eigenaars van sommige nieuwe Grand Cherokees klaagden dat wanneer zij de sleutel gebruikten, zij dit als een poging tot diefstal opvatten en het voertuig uit zichzelf bevroor tot stilstand.

Jeep toegevoegd dat het heeft contact opgenomen met klanten om een gratis service reparatie te regelen en dat de kwestie slechts een paar SUV's beïnvloedt en dat een recall is niet nodig.

Volgens rapporten die een vermeende mededeling citeren die Stellantis naar dealers heeft gestuurd, veroorzaakt de radiofrequentie hubmodule (RFHM) van de voertuigen communicatiefouten tussen de sleutelhangers van sommige eigenaars en hun voertuigen.

Een woordvoerder van Stellantis bevestigde dat een beperkt aantal voertuigen momenteel zijn getroffen. De woordvoerder zei ook dat het bedrijf een oplossing heeft gevonden en de levering van serviceonderdelen aan dealernetwerken versnelt en dat Jeep geen terugroepactie zal uitvaardigen, maar momenteel contact opneemt met klanten om hen te laten weten dat hun Grand Cherokee kan worden gerepareerd.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Renault Austral
Volgende NieuwsTOGG Turks merk: