2022 Jeep Grand Cherokee prijs en kenmerken:

2022 Jeep Grand Cherokee prijs en kenmerken:

De nieuwe Jeep Grand Cherokee zal debuteren in Europa en ze hebben ook de Europese versie geïntroduceerd.

De Jeep Grand Cherokee 4xe in de EU-versie is uitgerust met een plug-in hybride aandrijflijn. Deze levert een gecombineerd vermogen van 375 pk en een koppel van 637 Nm. Hij bestaat uit een turbo geblazen 2,0-liter viercilinder motor, twee elektromotoren, een acht traps automatische transmissie en een 17 kWh batterij. De hybride motor zorgt voor een volledig elektrische actieradius van maximaal 51 km in de stadscyclus.

2022 Jeep Grand Cherokee

De Grand Cherokee 4xe is uitgerust met het Quadra-Drive II 4x4-systeem, Jeeps Selec Terrain (Auto, Snow, Sand/Mud, Rock en Sport) en Quadra-Lift-luchtvering.

Visueel krijgt de Launch Edition een set gepolijste 21-inch lichtmetalen velgen, volledige LED-koplampen, een Diamond Black-dak en platina chroomaccenten.

2022 Jeep Grand Cherokee

Binnenin vinden we een Palermo lederen interieur. De standaarduitrusting omvat een 10-inch touchscreen, een 10-inch digitaal instrumentenpaneel, een 10-inch head-up display, een 10,25-inch scherm voor de voorpassagier, 16-voudig verstelbare stoelen, verwarmde en geventileerde achterstoelen; hij heeft automatische klimaatregeling met vier zones en een draadloos oplaadstation.

2022 Jeep Grand Cherokee

De Grand Cherokee is ook uitgerust met Active Driving Assistant, die zich uitstrekt tot niveau 2 autonomie.

2022 Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition zal beschikbaar zijn voor klanten in Europese landen, zoals selecte markten (Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Luxemburg en Nederland).

Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar zullen later bekend worden gemaakt. 
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsOver de Renault EV-serie:
Volgende Nieuws2022 Citroen C5 Aircross prijs en kenmerken: