2022 Hyundai Tucson XRT

2022 Hyundai Tucson XRT

Ziet er aantrekkelijker uit dan de oude versies

Een gedurfde nieuwe variant van de 2022 Hyundai Tucson is zojuist geïntroduceerd onder de naam XRT en ontworpen om ruiger te zijn dan het standaard model. Voor ons ziet hij er aantrekkelijker uit en nog meer als een off-road veichle.

2022 Hyundai Tuscon XRT
Hyundai heeft de Tucson XRT ook voorzien van nieuwe wielkastbekleding en extra bekleding op de rockerpanelen. Er zijn ook een paar zwarte monotone buitenspiegels en zwarte 19-inch lichtmetalen velgen, ook met een design dat meer past bij een echte off-roader. Het agressieve uiterlijk van de SUV wordt nog versterkt door de donkere zijruiten, de naderingsverlichting, de zijtreden, het stoffen interieur met zwarte afwerking, de zwarte hemelbekleding, de trekhaak en de dakrails.

2022 Hyundai Tuscon XRT

Aangezien de XRT gebaseerd is op de Tucson SEL met Convenience Package, beschikt hij over voorzieningen als een handsfree smart liftgate, Hyundai Digital Key van 10,25 inch, draadloos oplaadpad, sfeerverlichting in het interieur, automatisch dimmende achteruitkijkspiegel, met leder bekleed stuurwiel en versnellingspook, dubbele automatische temperatuurregeling en soft-touch deurpanelen. Er is ook een 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, verwarmbare voorstoelen, SiriusXM satellietradio, en een BlueLink Connected Care Package.

2022 Hyundai Tuscon XRT

De 2022 Tucson XRT is verkrijgbaar met de standaard 2,5-liter viercilinder lijnmotor van de SUV met 187 pk bij 6.100 tpm en een koppel van 178 lb-ft (241 Nm) bij 4.000 tpm. Hij wordt aangeboden met of zonder HTRAC AWD.

Kies nu uw Hyundai Tuscon vanaf € 33.995 (incl. € 1.000 Smart bonus)

 

Vorig NieuwsToyota heeft met C+Walk een andere dimensie gegeven aan zijn werk in de klasse van de elektrische voertuigen.
Volgende Nieuws2022 Alfa Romeo Giulia