2022 Honda Scooter SH150İ prijs en kenmerken:

2022 Honda Scooter SH150İ prijs en kenmerken:

Het is een unieke scooter die het ontwerp van de Honda SH150İ naar een hoger niveau tilt.

De favoriete scooter van Italië, volledig opnieuw ontworpen voor nog meer perfectie. Voor een snellere acceleratie en een hogere topsnelheid hebben ze hem uitgerust met een volledig nieuwe, krachtigere en zuinigere 4V HSTC eSP motor. Het lichtgewicht nieuwe frame biedt meer opbergruimte, en het slanke design van de volledig nieuwe SH150i oogt flatterend.

2022 Honda Scooter SH150İ
De rijkwaliteit is verbeterd dankzij het volledig nieuwe ontwerp van de achterophanging.
Er is meer dan 50% extra opbergruimte gecreëerd, een extra 10 liter, 28 liter opbergruimte onder het zadel. Een ingebouwde USB lader zorgt voor nog meer gemak.
Het aantrekkelijke LCD-instrumentenpaneel is zeer helder, terwijl de volledige LED-verlichting is zoals verwacht, premium detail. Voor nog meer gemak kunt u met het Honda Smart key-systeem het contactslot, de stoel, de tankdop en het stuurslot vanuit uw zak bedienen.2022 Honda Scooter SH150İ

Het bedient ook de optionele automatisch uitschakelende Smart Top Box. Voor de winter kunt u ook kiezen voor extra bescherming tegen weersinvloeden, zoals windschermen en handbeschermers.
Het nieuwe LCD-display toont netjes alle waarschuwingslampjes, inclusief Smart Key, HSTC/ABS en stationair draaien rond een centrale digitale snelheidsmeter en kilometerteller. Alle handelingen op het instrumentenpaneel worden gedaan met de A en B knoppen op de linker arm.
De vloeistofgekoelde 4V eSP-motor zorgt voor een snellere acceleratie en een hogere topsnelheid dan de 2V-motor, en beschikt over Honda Selectable Torque Control om de tractie van de achterwielen te regelen.  De motor voldoet ook aan de EURO5-normen en is ook zeer zuinig met een verbruik van 43,5 km/l.
 

vanaf € 4.749

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Renault Zoe e-Tech prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Nissan X-Trail kenmerken en prijs