2022 Honda Forza 350 Scooter prijs en kenmerken:

2022 Honda Forza 350 Scooter prijs en kenmerken:

Geniet van de wegen met de Honda Forza 350 Scooter.

Naast een nieuwe kleur upgrade van de nieuwe Honda Forza 350 is een nieuwe grote scooter. Hij ziet er kwalitatief beter uit dan voorheen en heeft ook nieuwe functie-upgrades. .

De nieuwe Honda Forza 350 valt onder de definitie van big-only en er zijn slechts 2 modellen met een paar kleuropties om uit te kiezen.

De nieuwe HSVC's zijn RoadSync Type Black zwart, die zal worden geleverd met functies zoals Honda Smartphone Voice Control-systeem, stembediening en hands-on smartphone controle.

 

2022 Honda Forza 350 Scooter
De nieuwe HSVC's zullen komen met functies zoals Honda Smartphone Voice Control-systeem, stembediening en smartphone-bediening vanaf het stuur RoadSync Type Grey-Black Grey-Black. Het zal een ervaring leveren die u op de weg zet.


 Meer luxe dan ooit, voor en achter ABS-systeem, ESS noodremm systeem, Honda Smart Key, Smart Control systeem, USB-oplaadpoort, grote opbergruimte onder het zadel, elektrisch verstelbare voorruit, Full system Ingebouwde LED's, HSTC anti RoadSync Free wielsysteem enz., inclusief Type, is er zowel een nieuw gouden logo en embleem, en met goud omrande lichtmetalen velgen.

2022 Honda Forza 350 Scooter


De motorspecificaties van de nieuwe Honda Forza 350 zijn eSP, 330 cc, met 4 kleppen voor een efficiëntere verbranding. Een lagere wrijving zorgt voor een continue overbrenging met een enkele nokkenas-spoelklep die de acceleratie direct beïnvloedt. Voeg een balansas toe om de krukas uit te balanceren. Het luchtfilter is maar liefst 5,5 liter groot en verhoogt de efficiëntie van de perslucht naar de motorruimte.


Een ander belangrijk kenmerk van deze motor is het Piston Oil Jet systeem, dat een speciale injector is die olie onder de zuiger inspuit, waardoor de wrijving voor de zuigers bij elk werkritme wordt verminderd, het motorvermogen op volle capaciteit wordt gehouden en de zeer goede koeling sefficiëntie van de motor wordt verhoogd. 


vanaf € 7.799

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Tesla Model 2 prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Citroen C5X prijs en kenmerken: