2022 Ford Kuga SUV:

De nieuwe gefacelifte Ford Kuga SUV is gespot tijdens testritten en zal naar verwachting later dit jaar in de verkoop gaan.

De gefacelifte Ford Kuga SUV werd gespot door spionagefotografen terwijl hij werd getest voor zijn lancering in 2022. Na de Fiesta en Focus krijgt ook de Kuga mid-size SUV een facelift.

De huidige derde generatie Kuga is pas sinds begin 2020 te koop, maar zelfs in die korte tijd hebben rivalen als de Volkswagen Tiguan en SEAT Ateca de vangst van de Kuga gedwarsboomd. Ford wil met de nieuwe make-over de Kuga een voorsprong geven op zijn rivalen.

2022 Ford Kuga

Aan de voorkant zijn er enkele designelementen overgenomen van de nieuwe Focus, met dunnere koplampen en een nieuwe grille met een gewijzigde neus. Achteraan is er een nieuw ontwerp voor de achterlichten, maar de dubbele uitlaat en achterspoiler zijn grotendeels ongewijzigd gebleven.

Wat de aandrijflijnen betreft, zal de nieuwe auto waarschijnlijk het huidige modelgamma voortzetten, wat betekent dat je zult kunnen kiezen tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak, een 222 pk sterke plug-in hybride of een 187 pk sterke mild hybrid en een 1,5-liter - benzinemotor. U kunt kiezen met 148 pk. Ford heeft eind vorig jaar de dieselmotor uit de Kuga line-up verwijderd.

2022 Ford Kuga

De Focus, die vorig jaar een facelift kreeg, kreeg updates voor zijn infotainment systeem, en waarschijnlijk zullen we dezelfde gekkigheid terugzien in de nieuwe Kuga. Dat betekent de nieuwste versie van Ford's SYNC 4 infotainment systeem met een centraal 13,2-inch touchscreen.

Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Ferrari 296 GT3 geïntroduceerd:
Volgende Nieuws2022 Hyundai Kona Electric prijs en kenmerken: