2022 Fiat Tipo met prijsoptie vanaf € 22.925

2022 Fiat Tipo met prijsoptie vanaf € 22.925

Maak kennis met de grote, relatief betaalbare Fiat Tipo hatchback familie auto.

De Fiat Tipo wordt aangeboden met twee benzine- en twee dieselmotoren met vijf verschillende vermogens. Het instapmodel met 1,3-liter dieselmotor wordt geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, terwijl de grotere motoren profiteren van een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een automatische versnellingsbak met zes versnellingen wordt aangeboden in de 1.6-liter benzine- en dieselauto's.

2022 Fiat Tipo

Het interieur wijkt af van de retro-geïnspireerde Fiat 500-serie en richt zich in plaats daarvan op kernfunctionaliteit en passagierscomfort. De achterbank heeft een indrukwekkende beenruimte en de lange daklijn achterin zorgt voor een goede hoofdruimte. Daardoor kunnen drie passagiers van 1,80 m achterin plaatsnemen voor kortere ritten. Hoewel Apple CarPlay, Android Auto en een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem met satellietnavigatie beschikbaar zijn op modellen met hogere specificaties, kan de standaarduitrusting op instapmodellen sommige Fiat-gebruikers teleurstellen.

2022 Fiat Tipo

Voor het modeljaar 2022 is de Tipo verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus, alleen als hatchback. Zelfs het meest eenvoudige model, simpelweg Tipo genoemd, wordt geleverd met adaptieve cruise control, elektrisch verwarmde buitenspiegels, een zeven-inch touchscreen met DAB, Bluetooth en 16-inch wielen vers uit de fabriek. De City Life-uitvoering biedt lichtmetalen 17-inchwielen, volledige LED-koplampen en -achterlichten, een digitaal zeven-inchcluster, mistlampen en een elektrische lendensteun voor de bestuurdersstoel.


Zijn kofferbak van 440 liter is ruimer dan die van vergelijkbare concurrenten. De rugleuningen van de achterbank kunnen naar voren worden geklapt zodat de rugleuningen volledig plat kunnen worden neergeklapt, en door het ontbreken van waarneembare laadlippen kunnen ook zware of omvangrijke voorwerpen gemakkelijk worden ingeladen.

vanaf € 22.925

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Ford Ranger Raptor maakt zich klaar om u te ontmoeten in februari
Volgende Nieuws2022 BMW IX5 bereitet sich auf die Erneuerung mit Hygregen-Kraftstofftechnologie vor.