2022 Fiat E-Ulysse prijs en kenmerken:

2022 Fiat E-Ulysse prijs en kenmerken:

De nieuwe Fiat E-Ulysse biedt goede prestaties in zowel personen- als vrachtvervoer.

De nieuwe E-Ulysse is uitgerust met lichtmetalen 17-inch wielen. De klant kan kiezen tussen een standaard en een lange versie met een lengte van 4.956 mm en 5.306 mm, en het model kan worden uitgerust met xenon koplampen, elektrisch bedienbare schuifdeuren en een automatische achterklep.

2022 Fiat E-Ulysse

Het interieur is enigszins sober. Maar de E-Ulysse biedt plaats aan acht personen en kan tot 4.900 liter lading vervoeren. Het model is ook uitgerust met automatische klimaatregeling met drie zones en een 7-inch infotainment systeem.

Er is ook een groot panoramisch glazen zonnedak en verwarmde lederen zetels met massagefunctie.

2022 Fiat E-Ulysse

Bovendien vinden klanten een hele reeks rijhulp systemen, waaronder een automatische noodstop, een waarschuwingssysteem voor botsingen, een waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook en een dodehoekwaarschuwings systeem. Een achteruitrijcamera en verkeersbord herkennings technologie zijn eveneens beschikbaar.

2022 Fiat E-Ulysse

De E-Ulysse is standaard uitgerust met een 50 kWh accupakket dat een actieradius biedt van maximaal 230 km in een WLTP-cyclus.

De accu's leveren 134 pk (100 kW / 136 pk) en 260 Nm koppel. De minibus accelereert van 0 naar 100 km/u in 13,5 seconden, met een topsnelheid van slechts 130 km/u.

2022 Fiat E-Ulysse

E-Ulysse heeft ook een snellaafunctie met 100 kW.

Fiat E-Ulysse is gebouwd in Hordain, Frankrijk. Bestellingen met levering gepland vanaf mei kunnen vanaf deze maand worden geplaatst. De prijs moet nog worden bepaald.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Suzuki Across Prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsLexus NX EuroNcap veiligheidstest: