2022 DS4 automobil prijs en functie:

2022 DS4 automobil prijs en functie:

De DS4 is een van de beste auto's in het A-segment.

De nieuwe DS 4 is een premium hatchback auto.
Van de alternatieven voor de DS 4 zijn de A-Klasse, A3 en 1-serie niet bepaald uniek of exclusief.

2022 DS4

Als je iets minder voor de hand liggends wilt, is de nieuwe DS 4 echt een goed hulpmiddel. Hij doet in principe alles wat deze auto's doen.

De DS 4 wordt aangeboden in drie verschillende kleuropties. De standaardversie biedt een stijlvolle look met chromen balken en coole lichtdesigns, de Premium Line en Cross scheiden chroom voor zwarte details, en een auto met sportieve Alcantara interieurbekleding en design die een SUV-achtige uitstraling biedt.

2022 DS4

Welk model u ook kiest, het design is zowel opvallend als luxueus. Ook het interieur is ontworpen met een moderne en hightech uitstraling, vermengd met traditioneel vakmanschap en kwaliteitsmaterialen.
De DS 4 is uitgerust met functies die vaak voorbehouden zijn aan duurdere modellen, zoals semi-autonoom rijden, augmented reality head-up display, nachtzicht en de op een wegoppervlak gerichte camera van de DS.
 Active Scan-vering is inbegrepen.

2022 DS4
Boven de instapmodellen bevindt zich een nieuw infotainment systeem dat gebruik maakt van twee bedieningsschermen en volledig digitale displays. Het onderste scherm fungeert als bedieningspaneel voor het bovenste scherm, zodat u aanpasbare snelkoppelingen kunt kiezen voor de functies die u snel wilt openen, in plaats van te verdwalen in de verschillende menu's.

Een gebied waarop de DS 4 niet helemaal bij zijn concurrenten past, is de ruimte in de cabine. Voorin is er voldoende ruimte, maar achterin is er weinig beenruimte voor lange volwassenen en ook de hoofdruimte is beperkt door de aflopende daklijn. De kofferbak met 430 liter inhoud is groter dan die van de meeste alternatieven.
De DS 4-serie heeft een goede keuze aan motoren. Het beste past de 130 pk sterke 1.2 liter turbo benzinemotor nog in de DS 4, maar die presteert goed genoeg op andere modellen van vergelijkbare grootte. Wie meer inhaalvermogen wil kan kiezen voor de 180 pk of 225 pk sterke 1,6 liter benzine, wie veel kilometers maakt en het brandstofverbruik echt belangrijk vindt is er een 130 pk sterke 1,5 liter dieselmotor. Het is echter vermeldenswaard dat de DS 4 alleen wordt aangeboden met een automatische transmissie, ongeacht de motor.

De DS 4 is echter ook verkrijgbaar in e-Tense plug-in hybride vorm. 
 

vanaf € 36.750

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Yamaha Tmax Scooter prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsLexus LX 600 wordt officieel geïntroduceerd.