2022 DeLorean EV:

2022 DeLorean EV:

De volledig elektrische DeLorean supercar is nieuw en herboren.

De langverwachte, volledig elektrische supercar van DeLorean, die in augustus op Pebble Beach wordt onthuld, zal een radicaal ander ontwerp hebben dan de sportcoupé uit de jaren 1980 waaraan hij zijn naam dankt.

Gepland om te lanceren op 18 augustus voor zijn Pebble Beach-debuut drie dagen later, zal de DeLorean EVolved zoals het nu bekend is een cutting-edge aanbod voor zijn beroemde naamgenoot, met slechts dingen op zoek dun.

De eerste gedetailleerde preview toont een strak ontworpen achterkant met een focus op aerodynamische efficiëntie: het achterdek loopt taps toe en herbergt louvres om de luchtstroom te sturen, de achterbogen steken dramatisch uit vanaf de zijkant van de auto, en er lijkt een uitschuifbare achterkant te zijn. .

Bovendien heeft DeLorean Motor Company geen enkele verwijzing meer gemaakt naar het ontwerp van haar eerste model sinds zij in 1995 de rechten op het merk DeLorean heeft verworven. De fabrikant heeft bevestigd dat het model vleugeldeuren en een V-vormige verlichting zal hebben. Een naam voor de definitieve introductie van het voertuig is nog niet officieel bevestigd.

2022 DeLorean EV

De in Texas gevestigde DeLorean Motor Company, opgericht door de Britse ingenieur Stephen Wynne, die in 1995 de rechten op de naam en het merk van het oorspronkelijke bedrijf verwierf, toonde eerder het moderne uiterlijk van de middenmotor DeLorean DMC in een cryptische tweet waarin beperkte details werden bevestigd.

De begeleidende hashtags suggereren dat de nadruk meer op luxe zal liggen dan bij het origineel uit 1981-82.

Dit is niet de eerste keer dat het herrezen merk zinspeelt op plannen om de DMC terug te brengen. Vorig jaar, in de 40 jaar sinds de lancering van de auto, toonde ont werphuis Italdesign een soortgelijke teaser afbeelding en bevestigde het zijn betrokkenheid bij het project door een preview te tonen van de auto die onlangs naar Pebble Beach werd gereden.

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsTesla Supercharger Frankrijk:
Volgende Nieuws2023 BMW 3 serie: