2022 Cupra Leon e-Hybrid prijs en kenmerken:

2022 Cupra Leon e-Hybrid prijs en kenmerken:

Ontdek de Cupra Leon e-Hybrid reeks, het beste van twee werelden.

Met zijn lagere en ruwere houding, grotere wielen met uitgewerkte motieven en koperen sierbalken kunt u hem onderscheiden van een gewone Seat Leon. Er zijn ook vergrote voorgrilles en sportieve uitlaatsier stukken voor een agressiever gezicht. Het ziet er zeker specialer uit, maar het komt niet over als de totaal gestoorde Honda Civic Type R. Je krijgt ook het rare tribale logo van Cupra, maar het is jammer dat de driedeurs versie niet meer leverbaar is.

2022 Cupra Leon

De nieuwe Cupra Leon heeft bijna dezelfde cabine als de SEAT Leon, op een paar wijzigingen na. Het is allemaal heel eenvoudig en minimalistisch. Hij heeft een groot 10-inch infotainment scherm, een digitaal bestuurdersdisplay en heel weinig knoppen. Wel is er een nieuw sportstuur met een vlakke onderkant, veel koperen stiksels en super car-achtige coole start- en rijm odusknoppen. Sportzetels en unieke schermen voegen ook wat kleur toe aan het gebeuren.
Het is zeker zeer ruim, net als de Seat-versie. Er is genoeg ruimte voor volwassenen in de rug, evenals een decently sized kofferbak.

2022 Cupra Leon
 Rijden door de 300 pk sterke voorwielen moet een chaos zijn, maar de Cupra Leon is zowel beschaafd wanneer je dat wil als leuk wanneer je dat niet wil.
De Cupra Leon heeft voor elk wat wils in het motoren gamma. Voor wie het nieuw is, zijn er drie 2.0-liter viercilinder benzinemotoren beschikbaar: 245pk, 300pk of 310pk.

2022 Cupra Leon

Op te merken valt dat de 310pk-versie alleen beschikbaar is in de Cupra Leon ST off-road en met vierwielaandrijving. Hij is praktischer en gemakkelijk de snelste bij het vertrekken, en biedt ook veel veiligheid op nat wegdek.

De 245 pk sterke versie is dezelfde motor als in de Volkswagen Golf GTI. Onze keuze uit de krachtige en relatief zuinige serie wordt het 300 pk-model. Hij levert serieuze prestaties en maakt een furieus geluid, meer plezier dan de 310 pk sterke motor met vierwielaandrijving.

De Cupra Leon is een van de eerste hot hatchback-modellen met e-hybride aandrijving. Deze versie heet de fictieve e-Hybrid en heeft een 150 pk sterke 1,4-liter benzinemotor en een 114 pk sterke elektromotor. Deze werken samen om 245 pk te produceren, evenveel als het instapmodel met 2,0-liter benzinemotor, maar leveren ook hetzelfde koppel als het topmodel.
Welke motorcombinatie je ook kiest, je krijgt standaard een automatische transmissie. Een dubbele koppeling, net zoals in de oude Leon Cupra, Golf R of Audi S3. 


 vanaf € 43.490

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Audi S5 Coupe prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsXiaomi Mi 1S elektrische scooter, prijs en prestaties.