2022 Citroen E-SpaceTourer prijs en kenmerken:

2022 Citroen E-SpaceTourer prijs en kenmerken:

De nieuwe Citroen E-SpaceTourer is een auto die goed gebruik maakt van de energie van de batterij om de transportkosten te drukken.

De Citroen E-SpaceTourer is het ideale voertuig voor iemand die met een groot aantal mensen een redelijke afstand moet afleggen en niet te maken wil hebben met het gerommel en lawaai van een verbrandingsmotor.

De E-SpaceTourer is het zusje van de Peugeot e-Traveller bestelwagen en is verkrijgbaar in twee varianten.

Een 50 kWh batterij zorgt voor een actieradius van 143 mijl en kan worden gecombineerd met een driepins stopcontact (traag), 7,4kW wall box voor thuisgebruik (0-100% in 7,5 uur), 11kW workplace wall box, of een openbare snellader (tot 100kW.) ), waarmee u 80% oplaadt in ongeveer een half uur.

2022 Citroen E-Spacetourer

De tip heet Business trim omdat hij bedoeld is voor zakelijke gebruikers. Je kunt tot negen personen vervoeren, hoewel de stoelopstelling in zeer korte tijd naar eigen wens kan worden geconfigureerd.

De Feel, daarentegen, is verkrijgbaar met vijf, zeven of acht zitplaatsen. Hij is bedoeld voor grote of uitgebreide gezinnen, groepen en mensen die graag met vrienden reizen. Met de verschuifbare stoelen kunt u het interieur aanpassen voor een optimale bagageruimte of meer beenruimte voor wie dat wil. De zetels hebben verstelbare rugleuningen en elke zetel kan worden neergeklapt tot een plat rek voor de passagierszetels en de 2de en 3de rij, zodat u in een handomdraai de grootste voorwerpen kunt vervoeren voor vrije tijd of thuisgebruik.

2022 Citroen E-Spacetourer

Er is een nieuwe MyCitroen smartphone-app waarmee u op afstand het opladen kunt volgen, de auto kunt voorverwarmen, uw E-SpaceTourer op een parkeerplaats kunt lokaliseren en u kunt laten weten wanneer de volgende onderhoudsbeurt gepland is.

Citroën is ook een partnerschap aangegaan met Pod Point in het VK om thuis of op het werk wall boxen te leveren. Beter nog, er is een uitgebreide garantie van vijf jaar voor deze voor Citroen-klanten.

2022 Citroen E-Spacetourer

 De Business-versie zal ideaal zijn voor gebruik als lucht haventaxi, omdat hij een groot aantal mensen kan vervoeren op korte ritten.
De Citroen E-SpaceTourer is ook geen zware bus, want hij haalt een topsnelheid van 80 km/u met zijn 100 kW elektromotor. De bestuurder kan kiezen tussen drie rijmodi. De eerste, Eco, vermindert het vermogen van het airconditioning systeem en brengt het motorvermogen terug tot 60 kW om de actieradius te maximaliseren. De tweede stand beperkt de acceleratie en verlaagt het vermogen van de airconditioning en de verwarming om de actieradius te maximaliseren. De tweede stand laat de motor 80 kW leveren en vormt een evenwicht tussen Eco en Power, waarbij de motor de volle 100 kW kan leveren voor rijplezier en inhaalacties.

2022 Citroen E-Spacetourer

De motor wint energie terug tijdens remmen of afremmen. Er zijn twee energie terug winnings modi beschikbaar voor de bestuurder, en de standaardmodus voor een gevoel dat dicht bij een conventionele motor ligt, is verbeterd voor meer vertraging bij het loslaten van het gaspedaal. Deze tweede modus is toegankelijk via de remknop op de versnellingsbak bediening.

De Britse E-SpaceTourers zullen een lengte hebben van 4,95 meter en een wielbasis van 3,27 meter. De vijf zits modellen zullen 2.381 liter bagageruimte hebben wanneer alle vijf de zitplaatsen gevuld zijn. 
 

vanaf € 55.008

Emily A.

Vorig Nieuws2022 BMW Z4 Roadstar prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Cupra Formentor Prijs en kenmerken: