2022 Citroen C5X prijs en kenmerken:

2022 Citroen C5X prijs en kenmerken:

De nieuwe Citroen C5X is een praktische hoog- aangedreven SUV.

De nieuwe Citroen C5 X-fabrikant is een nieuw vlaggenschip dat alle sedans en SUV's in één pakket combineert.
 Citroen zegt dat het sedan en estate elementen heeft genomen met een beetje SUV inspiratie voor een goede maatregel.
Het resultaat is iets met een absoluut unieke uitstraling. Aan de voorkant zijn de typische Citroen slanke dagrij lichten te zien met daaronder gebogen koplampen, plus een groot grille-element onderaan en een flinke hoeveelheid glanzend verchroomde sierelementen.
Deze versie van de Citroen C5 X heeft een zwart contrasterend dak en kunststof sierlijsten voor de wielkasten die hem de off-roader look geven. De dramatisch gewelfde achterruit die uitkomt in een grote achterspoiler doet hem echter meer lijken op een lage vierdeurs coupé dan op een hoge SUV.

2022 Citroen C5X
De meeste versies van de C5 X zijn standaard voorzien van lichtmetalen 19-inch wielen, maar als u nog meer flair wilt, kunt u bij de verkoop van de auto extra betalen voor nog grotere velgen.
Als u in andere moderne Citroens hebt gezeten, zal het interieur van de Citroen C5 X u bekend voorkomen. Alles is strak vormgegeven, met een bijna vierkant stuurwiel vóór het digitale display voor de bestuurder.

2022 Citroen C5X

De Advanced Comfort-knijpstoelen van Citroen worden standaard geleverd met een head-up display en een 12-inch infotainment systeem.
De kofferruimte van de Citroen C5 X bedraagt 545 liter. Dat is iets meer dan de 490 liter kofferbak van de Opel Insignia, maar iets minder dan de 625 liter kofferbak van de super brede Skoda Superb.
Details over de hele motor line-up van de Citroen C5 X zijn op dit moment schaars, maar er zijn twee benzinemotoren en een plug-in hybride om uit te kiezen.

2022 Citroen C5X

Het is bekend dat de plug-in hybride versie van de C5 X 225 pk zal hebben en 31 mijl kan afleggen op elektriciteit alleen.

2022 Citroen C5X
Citroen heeft het vermogen om auto's als de C5 Aircross buitengewoon comfortabel te maken, en van de nieuwe C5 X mag u hetzelfde verwachten.
Als u graag de technisch onderlegde versie bent, beschikt de plug-in hybride versie ook over een actief veersysteem dat automatisch de instellingen kan aanpassen voor maximaal comfort, afhankelijk van hoe en waar u rijdt, maar u krijgt ook adaptieve cruise control en hulp bij het volgen van de rijstrook. Andere extra's zijn een 360-graden top-down camera, keyless entry en dode hoekdetectie met groot bereik. 
 

vanaf € 41.890

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Honda Forza 350 Scooter prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2023 Renault Austral geïntroduceerd.