2022 Citroen C3 SUV Aircross:

2022 Citroen C3 SUV Aircross:

Citroën C3 Aircross, wil het merk een groot aandeel veroveren in het nieuwe generatie SUV-segment.

Citroën versnelt zijn internationale doorbraak in het SUV-segment met de C3 Aircross, de "next generation" compacte SUV met een gedurfde persoonlijkheid. Citroën C3 Aircross biedt een breed scala aan personalisatie mogelijkheden met 90 carrosserie combinaties en 5 designopties voor de cabine.

2022 Citroen C3 SUV Aircross

Citroëns internationale SUV-doorbraak gaat een nieuwe fase in met de compacte C3 Aircross, na de introductie van de C-segment C5 Aircross SUV op de Shanghai Motor Show in april. Citroën, dat een grotere stem wil hebben in de SUV-markt, waarvan de wereldwijde verkoop tussen 2012 en 2016 is vervijfvoudigd, lanceert een gloednieuw model, de C3 Aircrosstir, geïnspireerd door SUV-gebruikers. Verwacht van een SUV; Afwijkend en levendig design, absolute veiligheid in kwaliteit en kwantiteit, karakter, comfortabele en nuttige voertuig kenmerken behoren tot de eisen die aan de Citroën C3 Aircross worden gesteld. Gebruiksvriendelijk comfort en praktische details in het automobiele leven, wat de traditie is van het merk Citroën, zullen de positie van de nieuwe C3 Aircross versterken in de hevige concurrentie op de SUV-markt.

2022 Citroen C3 SUV Aircross

De nieuwe Citroën C3 Aircross is een compacte SUV van 4,15 m die wordt gekenmerkt door zijn sterke, karakteristieke en levendige houding. Hij heeft het design van een echte SUV, met een hoge bodem, een hoge rijpositie, brede spatborden, beschermende panelen op de voor- en achterbumpers. De exclusieve kleur Venetiaans Rood die wordt gebruikt op de dakdrempels en de ruiten in de C-stijl van de New Citroën C3 Aircross zorgt voor een sterk grafisch design. Met vier verschillende kleuropties voor het dak biedt de C3 Aircross in totaal 90 kleurencombinaties en 5 cabine-opties. In de cabine, die met zijn horizontale lijnen bijdraagt aan de perceptie van breedte, passen rechtvaardigheid en zelfverzekerdheid heel goed.

2022 Citroen C3 SUV Aircross

Dankzij het te openen panoramische glazen dakraam kunnen de passagiers in een lichte omgeving reizen en naar de hemel kijken. De C3 Aircross heeft ook opbergruimtes waar aan veel details is gedacht, waaronder de draadloze oplaad ruimte voor smartphones in de middenconsole. De nieuwe C3 Aircross is uitgerust en voorzien van een groot aantal rijhulp systemen, waaronder Head-Up Display, Active Safety Brake, automatisch grootlicht, snel heidsbordenher kenning en -aanpassing, maar ook handige technologieën zoals Automatic Park Assist en Citroën Connect Nav. De PureTech-motor, die in 2016 de International Engine of the Year Award won, heeft opties van 82, 110 en 130 pk. De volautomatische EAT6-transmissie is alleen leverbaar voor de PureTech 110. De PureTech 130 is alleen leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. BlueHDi-opties zijn verkrijgbaar in stappen van 100 met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of 120 met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Emily A.

Vorig Nieuws2022Fiat Panda Hybrid kenmerken en prijs:
Volgende NieuwsLotus Eletre SUV model: