2022 BMW M3 Touring station wagon:

2022 BMW M3 Touring station wagon:

BMW M3 Touring station wagon De eerste serie van de BMW familie zal in de zomermaanden beschikbaar zijn.

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar BMW's eerste M3 stationwagon versie. De videoserie op het officiële YouTube account van BMW M-wing gaat door tot de introductie van de BMW M3 Touring. De focus van de video's is de BMW fan favoriete E46 M3.

Dit conceptmodel, dat BMW in het verleden aan de M3 familie wilde toevoegen, is het onderwerp geweest. De M ingenieurs hebben al hun passie voor dit speciale model, waarvan er maar één exemplaar is, in de nieuwe M3 Touring gegoten.

De video, opgenomen op BMW's geheime basis, toont de M3 Touring verborgen onder het dak. Alleen de achterkant blijft open, waarbij de M3 Touring er volledig onverhuld uitziet. Agressieve lijnen zijn duidelijk zichtbaar in het prototype. Wat de dakspoiler van het voertuig betreft, verklaren de ingenieurs dat dit onderdeel is gemaakt met 3D-printers.

2022 BMW M3 Touring
Het model, dat gebruik zal maken van de twin-turbo I6 motor van de M3, zal in staat zijn om minstens 500 pk te produceren. Het model, dat zal worden uitgerust met het xDrive vier wie laan drijvings systeem, maakt gebruik van een 8-versnellingsbak. Deze koppeling helpt zijn sedan-zusje om in ongeveer vier seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten. De stationwagon blijft onder deze tijd. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Kia Sportage Plug-in Hybride prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Mercedes-Benz EQS SUV prijs en kenmerken: