2022 BMW i4 Grand Coupe Electric prijs en kenmerken:

2022 BMW i4 Grand Coupe Electric prijs en kenmerken:

De BMW i4 Gran Coupe Electric is een serie met een uitstekende prestatie-presentatie en een luxe interieur.

De BMW i4 is volledig elektrisch en is een auto met een iets gedurfder design en een geavanceerder interieur.

Hij zal zeker niet naar de achtergrond verdwijnen, want BMW heeft de massieve grille gemonteerd van de 4 Serie Gran Coupé waarop de i4 is gebaseerd.

In het interieur is de i4 voorzien van een pluche afwerking die past bij de andere BMW-modellen, en het voelt hier zeker luxueuzer aan dan bij de Tesla Model 3.

2022 BMW i4 Grand Coupe Electric

Hoe dan ook, het is een goed gebouwde en zorgvuldig ontworpen cabine, maar het infotainment systeem is de ster van de show, met een indrukwekkend gebogen display dat 12,3-inch en 14,9-inch infotainment schermen combineert in één stijlvolle eenheid.

In vergelijking met de 4 Reeks Gran Coupé is hij 6 mm langer en zit hij 15 mm dichter op de weg, maar hij blijft grotendeels hetzelfde.

 Lange volwassen passagiers zullen het wellicht moeilijk hebben om zich aan te passen vanwege de aflopende daklijn, maar de beenruimte is goed. Omdat hij is gebaseerd op een brand stof aangedreven model, is er geen vlakke vloer in de voetruimte, dus het zal een beetje een uitdaging zijn om drie volwassenen te laten passen. De portier openingen hebben echter een goede afmeting en zijn comfortabel genoeg.

2022 BMW i4 Grand Coupe Electric

Omdat de achterklep open kan en er dus voldoende bagageruimte is, is het onmogelijk om niet op te merken dat de kofferruimte behoorlijk groot is. Ook de achterbank kan worden neergeklapt, zodat een vlakke vloer ontstaat.
De bruikbare accucapaciteit van de i4 bedraagt 80,7 kWh, met een geclaimde actieradius van 367 mijl voor het instapmodel eDrive40 Sport. Deze versie wordt ook geleverd met een achterin geplaatste elektromotor van 340 pk die 430 Nm produceert.

2022 BMW i4 Grand Coupe Electric

De premium versie van de i4 M50, die is ontwikkeld door BMW's M-divisie, heeft twee elektromotoren. Een op elke as, de M50 wordt geleverd met vierwielaandrijving en heeft een sterk vermogen van 544 pk en 795 Nm.

Welke i4 u ook wilt, de prestaties zijn geen probleem. Zelfs de eDrive40-modellen kunnen in 5,7 seconden naar 100 km/u accelereren. Maar als u op zoek bent naar een waanzinnige elektrische acceleratie, dan is de M50 in 3,9 seconden klaar voor 100 km/u.

Op de weg of in de stad voelt de i4 zich dankzij de luchtvering achter erg comfortabel over hobbels en scheuren in het wegdek en is hij bovendien behoorlijk wendbaar. De M50-modellen zijn voorzien van adaptieve vering voor extra comfort.

De i4 is standaard uitgerust met adaptieve cruise control en een achteruitrijcamera, waardoor het veel eenvoudiger wordt om op de snelweg te rijden en te parkeren. 
 

vanaf € 60.630.00

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Opel Astra Sports Tourer prijs en uitrusting:
Volgende Nieuws2022 Yamaha Tmax Scooter prijs en kenmerken: