2022 Audi Q8 e-tron Sportback:

2022 Audi Q8 e-tron Sportback:

De 2022 Audi Q8 e-tron Sportback was in camouflage, spionage fotografen vastgelegd.

Audi introduceert binnenkort een nieuw model, de Q8 e-tron Sportback. Voorafgaand aan deze lancering hebben spionagefotografen de auto in camouflage vastgelegd door hem te fotograferen.

Een zwaar gecamoufleerde neus geeft aan dat de Q8 e-tron Sportback dezelfde frontcascia krijgt als de Q4 e-tron en een gesloten grille die aansluit bij de koplampen.

2022 Audi Q8 e-tron Sportback

Aan de achterzijde blijft het ontwerp vrijwel volledig ongewijzigd, ondanks de gecamoufleerde achterbumper met dezelfde doorlopende lichtbalk en geveegde staart als de oude Sportback.

In plaats daarvan zullen de belangrijkste veranderingen plaatsvinden onder metaal, waar de Q8 e-tron Sportback gebruik zal maken van opgewaardeerde batterijen en elektronica om gelijke tred te houden met een steeds groter aantal concurrenten.

2022 Audi Q8 e-tron Sportback

De e-tron vertegenwoordigt Audi's overgang naar elektrische mobiliteit en is een speciale auto voor Audi. Daarom plant het merk een grote update voor de e-tron op het gebied van actieradius en oplaadtijd.

2022 Audi Q8 e-tron Sportback

De updates hebben de auto verbeterd, waardoor de actieradius van het huidige model is toegenomen tot 420 km en de batterij een capaciteit heeft van meer dan 100 kWh. De Q8 e-tron krijgt naar verwachting een actieradius van ruim 482 km, en de revisies zorgen ook voor sneller opladen dan de 150 kW van de e-tron Sportback.

Binnenin behoudt de Q8 e-tron dezelfde basisarchitectuur van de cabine als zijn voorganger. De huidige e-tron Sportback is uitgerust met een 10,1-inch infotainment scherm samen met een touchscreen klimaat controlepaneel en een digitaal instrumentencluster.

 

Emily A.

Vorig NieuwsWat betreft BMW's autoproductie:
Volgende NieuwsOver Skoda's nieuwe elektrische voertuig: