2022 Alfa Romeo Giulia

2022 Alfa Romeo Giulia

Je zult je ogen niet van deze auto kunnen afhouden.

Sommige auto's zijn verder gegaan dan stijl. Deze modellen drukken hun naam met verschillende stijlen, ongeacht hun prijs of technische kenmerken. Dus, sta je te popelen om iets anders en stijlvols te rijden? Enter de 2022 Alfa Romeo Giulia, een kleine luxe sedan met kenmerkende styling, atletische reflexen en een interieur dat aanvoelt als een team op maat gemaakt voor de bestuurder. Vergeleken met zoiets als de Audi A4 of BMW 3 Serie valt de Alfa Romeo Giulia op in de massa. De verkoop van Giulia's is ook relatief klein, wat bijdraagt aan de bijzondere flair van de auto.

2022 Alfa Romeo Giulia

De basis-Giulia wordt geleverd met een 280 pk sterke viercilinder turbomotor en is leuk en levendig om mee te rijden. En als u dat speciale gevoel naar een hoger niveau wilt tillen, is er de beste Quadrifoglio in zijn klasse met een 505 pk sterke V6. De Giulia is niet foutloos - bekijk onze Expert Rating om onze diepgaande analyse te lezen - maar haar persoonlijkheid is het perfecte tegengif voor de saaie kleine luxe sedan.

Zelfs met de standaard viercilinder met turbo voelt de Alfa Romeo Giulia aan als een echte sportsedan. De acceleratie van 0-100 km/u in 5,4 seconden is een van de snelste auto's in zijn segment met een basismotor, en voelt zelfs nog sneller aan dankzij de krachtige acceleratie zodra de turbo wordt ingeschakeld.

2022 Alfa Romeo Giulia

De technologie van de Giulia blijft achter bij wat de leiders in zijn klasse bieden. Met name de spraakbediening schiet ernstig tekort in vergelijking met de uitgebreidere systemen van Audi, BMW en Mercedes. Het systeem lijkt natuurlijke taalherkenning te ondersteunen totdat je iets zegt dat het niet begrijpt en er een gestructureerde menulijst verschijnt

2022 Alfa Romeo Giulia

Some controls are oddly placed, and though the infotainment system supports both touchscreen and dial inputs, the latter can't control everything displayed. You'll have to use the screen to select a radio preset, for instance. 

Vorig Nieuws2022 Hyundai Tucson XRT
Volgende NieuwsTesla Model 3 2022