2022 0pel Corsa rewiev

2022 0pel Corsa rewiev

Bent u klaar om de 2022 Opel Corsa te ervaren en er een ritje mee op de weg te maken?

De Opel Corsa ziet er goed uit, heeft een reeks efficiënte motoren en biedt een volledig elektrische versie. De Corsa is een van de belangrijkste auto's die binnenkomen, en dit nieuwste model lijkt de trend voort te zetten, want hij is technisch geavanceerder, veiliger en van betere kwaliteit dan ooit tevoren.

2022 Opel Corsa

Evenzo zit het naast een lange lijst van grote en kleine auto's, met name de Corsa.
De Corsa heeft een gedurfd grilleontwerp, een contrasterende dakkleuroptie en superheldere LED-koplampen over het hele gamma. Binnenin vind je glanzend zwarte kunststof balken en verschillende stoelontwerpen, afhankelijk van het model dat je kiest.

Het standaard 7-inch touchscreen infotainmentsysteem is in ieder geval behoorlijk scherp en wordt geleverd met alle Corsa's, Apple CarPlay en Android Auto. Het is echter niet het meest intuïtieve systeem dat beschikbaar is, en zelfs als je upgrade naar een groter, gemakkelijker te lezen 10-inch display in auto's met hogere specificaties.

2022 Opel Corsa

Welke Corsa je ook kiest, er is genoeg ruimte voor een paar volwassenen voorin. Daar staat tegenover dat de kofferruimte van de Corsa niet al te groot is voor een auto van dit formaat. Voor uw nieuwe Corsa kunt u kiezen tussen benzine, diesel en puur elektrische aandrijving. Een 75 hp sterke 1.2-liter benzine is het beste, vooral als je in de stad blijft, hoewel hij behoorlijk traag is. Een betere optie is een turboversie van 100 hp  van dezelfde motor, die gemakkelijker sprintjes trekt en inhaalmanoeuvres op opritten van snelwegen aankan, maar niet meer brandstof verbruikt.

Ook de 102 hp sterke 1.5 diesel is nog zuiniger, maar niet het overwegen waard tenzij je voortdurend lange ritten maakt op de snelweg.2022 Opel Corsa

 

 De Corsa is ook verkrijgbaar als volledig elektrische auto. De Corsa is een goede keuze voor wie meestal korte afstanden aflegt.
De Corsa rijdt scherper, stuurt enthousiaster en tovert daardoor een grotere glimlach op je gezicht.

De Corsa is dan ook voorzien van krachtige maar efficiënte motoren, rijdt prettig en is royaal uitgerust. Geef echter de voorkeur aan comfort of interieurdesign.

vanaf 21. 699

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Opel Astra, Hybrid
Volgende NieuwsMet de nieuwe 2022 Mazda CX-5