1967 Ford Mustang omgebouwd tot elektrische versie:

1967 Ford Mustang omgebouwd tot elektrische versie:

Charge Cars gebruikt een volledig nieuwe, door Ford gelicentieerde, wendbare carrosserie met composiet carrosserie panelen om het gewicht te verminderen.

De elektrische Mustang heeft een actieradius van 321 km dankzij de 64 kWh batterij. De acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt slechts 3,9 seconden, dankzij 536 pk en 1.500 Nm koppel.

Moderne accenten worden doorgetrokken in het interieur. Je vindt er een minimalistische Polestar-stijl cabine. Het interieur is voorzien van een speciaal ontworpen driespaaks stuurwiel, dubbele kuipstoelen en veel lederen en composietmaterialen. Er is ook een groot centraal infotainment touchscreen en een digitaal display voor de bestuurder.

Ford Musatng Electrik 1967

De uitgebreide veiligheidsuitrusting omvat ABS, tractiecontrole, adaptieve cruise control, bots waarschuwing en autonoom noodrem systeem.

Ford Mustang Electric 1967

Elke Electric Mustang wordt op maat gemaakt voor zijn eigenaar. In Londen zullen slechts 499 exemplaren worden geproduceerd, die stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. De productie moet in de herfst van 2022 beginnen.

Het bedrijf omvat ingenieurs die eerder werkten voor McLaren, Jaguar Land Rover en Formule 1-teams. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsFacelift Mercedes-AMG GT vierdeurs:
Volgende NieuwsAudi Virtual Reality-technologie